Praktični savjeti na temu marketinga u turizmu (2.): Kako postaviti besplatni oglas na Google kojeg će pronaći vaši klijenti

Google na svojoj tražilici pruža izvrsnu opciju besplatnog oglašavanja svih biznisa koji su vezani uz lokaciju putem servisa poslovnog oglasnika (Google My Business).

Besplatni oglas na Google-u je zapravo odlična prilika za sve poslovne subjekte da se pozicioniraju na tražilici koja predstavlja početnu točku većine pretraga na internetu.

Kad je riječ o turizmu onda je to idealna prilika za vlasnike hotela, vila, kuća za odmor ili apartmana kao i restorana te ugostiteljskih objekata da postave svoj oglas tamo gdje će ga svi vidjeti – na prvoj stranici Google-a.

Kad klijenti pretražuju naziv vašeg poslovnog subjekta vaš poslovni oglas na Google-u pojavit će se na istaknutoj poziciji, sa desne strane od rezultata.

Vaš oglas na Google-u sadrži fotografiji objekta, a može imati i prikaz od 360 stupnjeva. Možete ga ažurirati sa osnovnim informacijama poput adrese, kontakt telefona, te radnog vremena i linka do vaše internetske stranice.

Oglas na Google-u je besplatan i kad se jednom postavi postaje polazna točka promocije vašeg biznisa na internetu.

Javite nam se da postavimo vaš poslovni subjekt na Google-ovu tražilicu tako da vas klijenti uvijek mogu pronaći.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *